
Nytårsmenu 2025
Forret - Torsk
Sennepsbagt torsk – persillemayonnaise – råsyltede tyttebær - lime - urtesalat - hjemmebagt brød
Mellemret - Suppe (mange bruger den til natmad)
Jordskokkesuppe - confiteret kylling - chips - urteolie- hjemmebagt brød
Hovedret - Nytårs Steak
Ribeyesteak skåret af super mør oksefilet - gulerodsflan – stegte svampe - salat a la waldorf - kartoffelgratin - sauce bordelaise
Ost (mange bruger den til natmad)
3 slags dansk ost - hjemmelavet tomat chutney - salt mandler - druer og hjemmebagt nøddebrød
Dessert - Solbærdrøm
Mazarinbund-solbærmousse – solbær crunch - krystalliseret chokolade
Pris pr. kuvert
2 retter kr. 338,-
3 retter kr. 378,-
4 retter kr. 408,-
5 retter kr. 438,-
Minimum 8 personer, ved mindre end 8 personer tillægges kr. 35,- pr. kuvert
Maden skal afhentes den 31. december mellem kl. 11.00 og 13.00.
Alt kold mad er færdiganrettet på fade og i skål klar til at sætte på bordet.
Det varme mad er færdiglavet klar til at varme, på den måde skal man ikke skal stå hele aftenen i køkkenet. Der følget naturligvis udførlig varme vejledning med.
Bestilling på tlf.: 9862 2925 eller