Festmenu

Forretter

Butterdejsskal med høns i asparges
Skal med fyld af hønsekød og asparges
Bagt vildlaks
Bagt vildlaks anrettet på sprød salat serveret med marinerede porre, rejer, dild-lemon dressing og flutes
Landskinke med melonsalat
Skiver af landskinke anrettet på frisk melonsalat hertil flutes 

Hovedretter

Flæskesteg med det hele
Flæskesteg serveret bagte æbler, rødkål, brunede og hvide kartofler, chips, surt, sødt og flæskestegssauce
Kalvesteg stegt som vildt
Gammeldags kalvesteg serveret med sæsonens friske grønsager, surt, sødt, waldorffsalat, hvide kartofler samt flødevildtsauce
Langtids brassieret oksesteg
Gammeldags oksesteg serveret med glaserede løg, grønsager, hvide kartofler, surt og sødt samt skysauce

Desserter

Hjemmelavet islagkage
Tre slags hjemmelavet is på makronbund pyntet med frisk fløde
Hjemmelavet Romfromage
Romfromage med lun kirsebærsauce
Hjemmelavet isrand
Vanilje isrand med chokoladestykker og frisk frugtsalat

Natmad

Pålægsbord
5 slags pålæg med friskbagte boller og tilbehør
Suppe
Suppe efter eget valg 

Pris pr. kuvert:     kr. 338,-

Prisen inkludere
1 Forret - 1 Hovedret - 1 Dessert
Kaffe m/ Kransekage
Natmad
Drikkevarer afregnes efter forbrug